JKP "Drugi oktobar" darovao korisnice Gerontološkog centra Vršac

JKP "Drugi oktobar" povodom Međunarodnog Dana žena, 8. marta, odlučilo je da obraduje korisnice Gerontološkog centra Vršac simboličnim poklonima.
Direktor JKP Drugi oktobar, Nebojša Perić, ističe da je od poklona važnije da sve žene, bez obzira na svoje godine, znaju da su posebne.Današnji praznik, i darivanje korisnica vršačkog Gerontološkog centra, prilika je da im JKP "Drugi oktrobar" kao društveno odgovorna firma poruči da je tu za njih.- One su ravnopravni članovi našeg društva i mogu da računaju na nas, jer kao društveno odgovorno preduzeće nećemo dozvoliti da budu zaboravljene. Nadamo se da je ovo samo početak saradnje sa Gerontološkim centrom, na obostrano zadovoljstvo, istakao je direktor JKP "Drugi oktobar" Nebojša Perić.Korisnice Gerontološkog centra Vršac, nisu krile zadovoljstvo zbog ukazane pažnje rukovodstva JKP "Drugi oktobar".

- U planu nam je i uređenje parka u kome se ovaj objekat nalazi, kako bi im boravak u ustanovi bio što prijatniji i komforniji za život. Sa prvim prolećnim danima, počeće i radovi, a potrudićemo se da i unutrašnjost objekta oplemenimo prigodnim cvećem. Moj savet svima je da svakodnevno podsećaju svoje majke, bake i supruge koliko su važne u životu svakog od nas, i da učine nešto lepo za njih. Takođe koristim priliku sa svim ženama čestitam Dan žena, istakao je Perić.
Powered by WebExpress